Technieken

Borduren

Als u kiest voor de mooiste uitstraling en blijvend mooie kwaliteit, kiest u voor borduren: de mooiste manier om kleding te veredelen en de meest duurzame optie. Een borduring heeft allure en onderstreept kwaliteit. Vandaar dat u borduringen tegenkomt op officiële kostuums, op representatieve kleding of op kleding waarbij uitstraling de hoogsteprioriteit heeft.

Vroeger kon je kiezen uit enkele garens en vlakke borduringen; tegenwoordig zijn er zelfs lichtgevende, fluorescerende en drie-dimensionale borduringen mogelijk. Daarmee zijn de mogelijkheden onbeperkt en biedt borduren promotioneel gezien nog meer voordelen.

Vrijwel alle stoffen zijn te borduren. Dus kun je kleding borduren maar bijvoorbeeld ook tassen en rugtassen; die zijn immers ook vervaardigd van een geweven materiaal.

Werkkleding borduren

Bedrukkingen

Bedrukte bedrijfskleding laat uw bedrijf opvallen. U kunt niet alleen een bedrijfsnaam of logo laten drukken, maar ook een slogan, afbeelding of telefoonnummer. Bijna elk ontwerp kan op de kleding gedrukt worden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

We bieden ook de mogelijkheid om uw kleding te laten bedrukken met behulp van digitale transfers. Dit zijn stickers die we met een hitteplaat op de kleding aanbrengen. Deze techniek staat bekend als digitaal transformeren. Met onze digitale transfer printer kunnen we de transfers zelf maken.Digitale transfers worden full color geprint, wat betekent dat uw opdruk veel verschillende kleuren en zelfs kleurovergangen kan bevatten. Ook kleine details in het artwork komen vaak beter tot hun recht met digitale transfers dan met andere druktechnieken. Bovendien is digitaal transformeren een duurzame methode, omdat er geen water en chemicaliën nodig zijn tijdens het proces. De inkt die gebruikt wordt voor de digitale transfers is bovendien biologisch afbreekbaar.

Badges / Emblemen

Naast een directe borduur of een bedrukking kunt u er ook voor kiezen badges te laten maken. Middels deze techniek is het mogelijk uw logo te borduren op een fraai afgewerkt stuk stof. Deze vorm van personalisering zien we vaak terug in de autosport, bij sportclubs, maar het kan ook van uw bedrijfslogo.

Naast geborduurde badges leveren wij ook geweven badges zodat ook de kleinste details verwerkt kunnen worden. Voor het personaliseren van uw artikelen kunt u bij ons ook kiezen voor geweven of bedrukte labels. Hierbij kunt u denken aan neklabels, persoonsnamen, instructiebabels met bijvoorbeeld persoonsnamen en benodigde wasvoorschriften.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen over het borduren of bedrukken van werkkleding/ bedrijfskleding en sport-, promotie- en relatiegeschenken textiel. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen u voorzien van professioneel advies. Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom!

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404