Kleur
Prijs

t/m

MerkCaps, Hoeden en Mutsen

BF10B000 JUNIOR CAP
7218 op voorraad 100% twill cotton.

Stijlvolle Promotie Caps, Hoeden en Mutsen

Waarom Onze Promotie Caps, Hoeden en Mutsen Kiezen?

Onze promotie caps, hoeden en mutsen zijn perfect voor evenementen en bedrijfspromotie. Ze bieden comfort en stijl, en kunnen gepersonaliseerd worden met uw logo. Het is mogelijk om de caps, Hoeden en muuten te voorzien van een bedrukking of een borduursel met een logo of merk. 

Voordelen van Onze Promotie Caps, Hoeden en Mutsen

- Stijlvol: Veel verschillende modellen beschikbaar, dus voor iedereen hebben wij een geschikte cap, hoed of muts.
- Comfortabel: Zacht en aangenaam om te dragen en in veel verschillende materialen. 
- Gepersonaliseerd: Voeg uw logo toe voor een professionele uitstraling, dan kunnen wij deze bedrukken of borduren maar eigen ontwerp. 

Verschillende Stijlen en Materialen

We bieden promotie caps, hoeden en mutsen in diverse stijlen en kleuren, zodat u altijd iets vindt dat bij uw bedrijf past. Wij hebben een breed assortiment aan petten bijvoorbeeld: Sport petten, baseball petten, golf petten en petten voor evenmenten. Ook bieden wij veel organic petten die duurzaam zijn en van 100 gerecycled katoen. 

Tips voor het Kiezen van de Juiste Cap, Hoed of Muts

Bij het kiezen van een promotie cap, hoed of muts is het belangrijk om te letten op het materiaal, de pasvorm en de mogelijkheden om deze met een eigen logo of merk te bedrukkenn of te borduren.
 
Andere tip voor het kiezen van een cap, hoed of muts is het passen en bekijken van de producten. Wij adviseren om altijd even langs te komen bij ons in de showroom en de verschillende opties te bekijken.