Over ons

Met meer dan 125 jaar ervaring is d’Hersigny van oorsprong een gerenommeerd borduuratelier en nu tevens gespecialiseerd in hoogwaardige bedrijfskleding en werkkleding. Onze rijke geschiedenis begon in 1898, toen Franciscus d'Hersigny onze deuren opende op de Eerste Van Swindenstraat in Amsterdam. Sindsdien hebben wij ons voortdurend ontwikkeld en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de branche.

Als trotse opvolgers van een traditie die teruggaat tot onze oprichter, bevinden wij ons nu in de bekwame handen van de 4e generatie d'Hersigny. Deze nalatenschap van vakmanschap, toewijding en innovatie vormt de kern van alles wat wij doen.

In 1990 hebben wij onze intrek genomen in Mijdrecht, waar wij onze faciliteiten hebben uitgebreid om de productie van het borduren en bedrukken van kleding te verbeteren en te optimaliseren. Met state-of-the-art technologieën en een team van deskundige ambachtslieden streven wij ernaar om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen en hoogwaardige producten te leveren die lang meegaan.

Bij d’Hersigny begrijpen we dat bedrijfskleding meer is dan alleen maar stof en stiksels; het is een weerspiegeling van uw merkidentiteit en een essentieel onderdeel van uw professionele imago. Daarom streven wij er voortdurend naar om u te voorzien van kledingstukken die niet alleen comfortabel en functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam.

Wij zijn gepassioneerd door ons vak en trots op onze erfenis. Door onze diepgewortelde waarden van kwaliteit, vakmanschap en klantenservice blijven wij voortdurend streven naar excellentie en innovatie in alles wat wij doen. Met d’Hersigny kunt u rekenen op meer dan alleen kleding; u kunt rekenen op een partnerschap dat gebaseerd is op vertrouwen, integriteit en gedeelde successen.

d’Hersigny Bedrijfskleding; Waar geschiedenis en vakmanschap samenkomen!

Neem contact met ons op

Bewijs dat u geen robot bent
Error 404